Antwerp en Club Brugge krijgen zware concurrentie: 'Leger scouts in de tribune'

Antwerp en Club Brugge krijgen zware concurrentie: 'Leger scouts in de tribune'

19-05-2022 09:38
5

Quinten Timber is een populaire jongen. De middenvelder van FC Utrecht staat naar verluidt op het verlanglijstje van Club Brugge en Royal Antwerp FC. Toch lijkt de kans klein dat Timber volgend jaar in ons land speelt.

Volgens De Telegraaf zit er een 'leger' scouts in de tribune van Utrecht om Timber aan het werk te zien. Het gaat om scouts uit de topvijf-competities, maar belangrijker is misschien dat Utrecht nog nooit zoveel scouts voor één speler verwelkomd heeft. Het is duidelijk dat Timber er uitstekend opstaat. In Nederland tonen ook PSV en Ajax interesse. Belgische interesse is er van Antwerp en Club Brugge. 

Timber kan er zelf wel om lachen. "Ik weet dat er kaarten zijn gereserveerd voor mijn familie, maar van kaarten voor de scouts weet ik niets. Natuurlijk lees ik ook van alles in de media. Maar daar sluit ik me met het oog op de play-offs voor af. De wedstrijden zijn het enige waar je invloed op hebt en waar de mensen naar kijken. Dan kan ik het maar beter zo goed mogelijk doen", zegt Timber tegen de krant.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie