Van Bronckhorst likt de wonden: 'Volgend seizoen helemaal opnieuw beginnen'

Van Bronckhorst likt de wonden: 'Volgend seizoen helemaal opnieuw beginnen'

19 May - 08:29
1

Giovanni van Bronckhorst had woensdag met Rangers geschiedenis kunnen schrijven, maar het liep anders. Na strafschoppen verloren de Schotten de Europa League-finale van Eintracht Frankfurt. De trainer zit er nu even doorheen.

"Als je de finale speelt, ben je heel dicht bij het winnen van zilverwerk en dat waren we vandaag. Als je niet wint, gaan de emoties van mogelijk heel hoog naar heel laag", zegt Van Bronckhorst tegen BT Sport. "Ik heb die momenten in mijn carrière gehad, waarbij ik grote wedstrijden verloor. Bijvoorbeeld het verliezen van de WK-finale. Het doet pijn. Voor ons is het nu om vooruit te kijken. Het is moeilijk, maar we moeten ervoor zorgen dat we klaar zijn voor zaterdag."

Rangers speelt zaterdag de Schotse bekerfinale tegen Hearts. Van Bronckhorst beseft dat het moeilijk zal worden de spelers daarvoor op te laden. "Het is kortdag omdat we op zaterdag spelen. Maar we zullen ook deze uitdaging aan moeten gaan. We zijn allemaal erg down, maar we moeten dat snel veranderen om zaterdag top te zijn." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie