‘Duitse club heeft Kompany op zijn lijstje gezet voor deze zomer’

‘Duitse club heeft Kompany op zijn lijstje gezet voor deze zomer’

18 May - 17:31
8

RSC Anderlecht speelt zondag haar laatste wedstrijd van het seizoen op het veld van de kampioen. De wedstrijd op Club Brugge betekent het einde van een turbulent seizoen onder Vincent Kompany. De trainer van Paars-Wit kon het gat met Club Brugge niet helemaal dichten, maar krijgt toch interesse vanuit Europa. 

Er werd al het een en ander geschreven over een mogelijke overstap naar de Premier League. Burnley zou interesse hebben in de voormalige ster bij de Rode Duivels. Volgens het Nieuwsblad zou er nu ook interesse zijn vanuit Duitsland.

Vfl Wolfsburg zou volgens de krant geïnteresseerd zijn in de diensten van Vincent Kompany. We zijn echter nog ver verwijderd van een mogelijke transfer. De Anderlecht-coach zou op een lijst staan van verschillende namen om volgend jaar coach te worden van de VW-club. De Duitse club, die dit seizoen als twaalfde eindigde, nam deze week afscheid van Florian Kohfeldt. 

Vlak voor de Champions Play-offs had Burnley volgens de Engelse pers al belangstelling getoond. Maar de coach wuifde de geruchten weg. "Het enige waar ik vandaag in geïnteresseerd ben is Anderlecht," begon hij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie