Mourinho: Dat is geen klein voordeel, maar een groot voordeel voor Feyenoord

Mourinho: "Dat is geen klein voordeel, maar een groot voordeel voor Feyenoord"

18 May - 16:49
4

AS Roma-trainer José Mourinho noemt het duel met Feyenoord de belangrijkste finale in zijn carrière. De Portugees wil de eerste Conference League-titel veroveren met de Romeinen, maar ziet een voordeel voor de Rotterdammers.

"Deze finale in Tirana is voor mij de belangrijkste in mijn carrière. Dat komt omdat we hem nog moeten spelen, en hopelijk winnen. Een finale is voor mij altijd speciaal", zegt Mourinho op een persconferentie, geciteerd door onder meer La Gazzetta dello Sport. "We hebben vijftien duels in dit toernooi gespeeld en zijn een commitment aangegaan. Daarvoor hebben we wel de prijs betaald in de Serie A en daarom willen de titel nu ook winnen."

"We zijn in augustus begonnen, hebben veel gereisd en lastige duels gespeeld. We speelden in Europa en daarna in de competitie, veelal tegen teams die zich een week konden voorbereiden. Als ik naar de stand kijk, dan denk ik terug aan de invloed van de donderdagavondwedstrijden en de fouten van de scheidsrechters", vervolgt Mourinho, die met I Giallorossi zesde staat in de Serie A met nog één duel te spelen.

The Special One ziet dat Feyenoord een voordeel heeft voor de eindstrijd in Tirana, aangezien de Eredivisie al is afgelopen. AS Roma speelt vrijdag nog tegen Torino. "Dat is geen klein voordeel, maar een groot voordeel. Wij hebben nog een belangrijke wedstrijd te gaan en het wordt moeilijk om veel jongens rust te gunnen, terwijl Feyenoord nog op trainingskamp kan gaan naar Portugal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie