Antwerp lijkt nog som te moeten ophoesten voor nieuwe T2: Normale gang van zaken

Antwerp lijkt nog som te moeten ophoesten voor nieuwe T2: "Normale gang van zaken"

18 May - 16:20
0

Het heeft er alle schijn van dat Royal Antwerp FC de Nederlander Andries Ulderink zal aanstellen als nieuwe assistent-coach. De voorbije dagen zijn er al onderhandelingen gevoerd met sportieve baas Marc Overmars. Jan Streuer, technisch directeur bij FC Twente, was niet op de hoogte van die gesprekken en is daardoor ontstemd. 

Hoewel het ernaar uitziet dat er geen kink in de kabel meer zal komen tussen Antwerp en Ulderink, houdt Streuer een slag om de arm, omdat de Belgische club het nieuws nog niet bevestigd heeft. "Maar als het nieuws klopt dat hij daar naartoe gaat, en daar lijkt het sterk op, dan vind ik het zeer teleurstellend en ook onbegrijpelijk hoe dit is gegaan", laat hij optekenen door TC/Tubantia.

Via de clubkanalen verklaarde Ulderink dat hij 'wegens een verschil van inzicht' vertrok bij Twente. "Nu wisten we van niks en dat werpt dat natuurlijk wel een ander licht op de zaak. Zij hadden natuurlijk gehoopt dat dit nog een tijdje stil was gebleven, maar het is dus uitgelekt." 

Algemeen directeur Paul van der Kraan bevestigt dat Ulderink nog door Twente op het matje wordt geroepen. "Wij hebben de mens en de trainer Andries heel hoog zitten, maar hebben we nu wel wat vragen", zegt hij. De vraag rijst hoe Twente en Antwerp hier uit gaan komen, maar de Enschedese club verlangt in ieder geval een afkoopsom. "Dat is wel de normale gang van zaken als een andere club een speler of een trainer met een doorlopend contract ophaalt", besluit Streuer. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie