FC Barcelona 'trekt zich terug' voor Mbappé: 'Het zou een belediging zijn'

FC Barcelona 'trekt zich terug' voor Mbappé: 'Het zou een belediging zijn'

18 May - 12:46
2

FC Barcelona maakt geen werk van de komst van Kylian Mbappé. Dat heeft volgens clubpresident Joan Laporta opvallend genoeg niets te maken met de financiële noodsituatie in Camp Nou.

Mbappé loopt over zes weken uit zijn contract bij Paris Saint-Germain en lijkt hard op weg naar Real Madrid. Ook Barcelona zou de Franse superster hebben benaderd, maar trok zich al snel terug. Dat de Catalaanse grootmacht diep in het rood staat, heeft er volgens Laporta niets mee te maken.

"We hadden Mbappé kunnen halen, maar het zal niet gebeuren", laat Laporta optekenen door Diario Sport. "Waarom niet? Hij vraagt veertig à vijftig miljoen euro netto (salaris, red.). Zulke bedragen gaan we niet betalen. Het zou een belediging zijn voor spelers die hun carrière bij Barcelona beginnen."

In een reactie op de onthulling van Laporta laat het kamp-Mbappé weten nooit te hebben gesproken met Barcelona. Ook de vermeende salariseisen kloppen niet. Mbappé maakte afgelopen weekend kenbaar dat hij op korte termijn een beslissing neemt over zijn toekomst.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie