‘West Ham heeft twintig miljoen over voor Dennis (ex-Club Brugge)’

‘West Ham heeft twintig miljoen over voor Dennis (ex-Club Brugge)’

18-05-2022 11:04
6

Watford betaalde Club Brugge vorig jaar vier miljoen euro voor Emmanuel Dennis. Na een sterk seizoen in de Premier League zou Dennis opnieuw een overstap kunnen maken. West Ham United is op zoek naar aanvallende versterking en heeft een oogje laten vallen op de spits. 

Dennis speelde dit seizoen 35 wedstrijden voor Watford en scoorde daarin tien keer voor de club van Elton John. De halve finalisten van de Europa League willen baas David Moyes deze zomer steun in de rug geven om voort te bouwen op twee indrukwekkende seizoenen. 

Dennis maakte indruk in de Premier League en wordt door een aantal grotere clubs hoog ingeschat. West Ham ziet zijn kansen schoon nu Watford is gedegradeerd en Dennis zou graag in de Premier League blijven voetballen. Dat lezen we in The Mirror. De Nigeriaan zou een salarisverlaging moeten ondergaan nadat Watford zeker is van degradatie. Watford is er zich van bewust dat ze hem misschien zullen moeten opofferen om de daling van de inkomsten te compenseren.

Newcastle United is ook enthousiast, maar de Hammers kunnen Europees voetbal bieden met de Conference League. Ze zouden echter weer in de Europa League kunnen komen als ze zondag bij Brighton winnen en Manchester United bij Crystal Palace verliest.