UPDATE: ‘Antwerp vindt akkoord met nieuwe club voor Beiranvand’

UPDATE: ‘Antwerp vindt akkoord met nieuwe club voor Beiranvand’

17-05-2022 16:45 Laatste update: 18-05-2022 13:45
3

Voor Alireza Beiranvand staat er een belangrijke transferzomer op het programma. De Iraniër keert na een uitleenbeurt aan Boavista terug naar Royal Antwerp FC, waar hij enkele belangrijke keuzes moet maken.

Na een minder verhaal bij Antwerp werd Beiranvand dit seizoen verhuurd aan de Portugese eersteklasser Boavista. Ook daar kon hij niet overtuigen en was hij vooral bankzitter. In totaal speelde hij maar tien partijen. Hij blijft dan ook niet bij de club en keert terug naar Antwerp. Dat kondigde hij zelf al aan op social media.

'Dit is mijn laatste foto op training bij Boavista', schreef hij op Twitter. 'Ik vind het jammer dat het avontuur hier eindigt en had het graag op een andere manier willen beëindigen. Ik kende er niet veel geluk en speelde amper 10 wedstrijden. Alvast nog veel succes aan iedereen binnen de club', aldus Beiranvand.

Toekomst
Rest nog de vraag wat er met Beiranvand gaat gebeuren. De 29-jarige doelman heeft nog een contract tot eind volgend seizoen bij Antwerp, maar gaf in de Iraanse media al aan dat hij een contractverlenging wel ziet zitten.

Dan kan The Great Old eventueel nog geld verdienen aan Beiranvand na zijn deelname aan het WK met Iran. Ook sluit hij een nieuwe uitleenbeurt niet uit. Zo toont Persepolis interesse maar zijn er naar eigen zeggen ook twee à drie Europese clubs geïnteresseerd in zijn diensten.

Update: Het Nieuwsblad laat weten dat Antwerp een akkoord heeft gevonden met Persepolis. De Iraanse club legt geen transfersom op tafel, maar neemt wel zijn loon over.