UPDATE: Club Brugge stuurt zonnige boodschap naar Anderlecht: 'Groetjes uit Ibiza'

UPDATE: Club Brugge stuurt zonnige boodschap naar Anderlecht: 'Groetjes uit Ibiza'

17-05-2022 15:45 Laatste update: 18-05-2022 15:49
20

De titel is binnen en Club Brugge kan dus met een gerust hart toeleven naar de laatste wedstrijd van het seizoen. De jongens van Alfred Schreuder kregen ook al een korte vakantie en daar werd nuttig gebruik van gemaakt.

Om de titel nog wat extra te vieren, trok een groot deel van de spelersgroep namelijk richting Ibiza om daar even uit te blazen. Geen trainingen dus voor de spelers van Club Brugge, maar wel wat zonnebaden op het Spaanse eiland.

Heel lang zal dat uitje niet zijn. Alfred Schreuder verwacht hen namelijk op vrijdag terug in België om zich voor te bereiden op de laatste competitiewedstrijd. Op zondag eindigen de Bruggelingen het seizoen met de partij tegen RSC Anderlecht. Een dag later is er in Brugge de viering met de fans en daarna krijgen de spelers van Club Brugge hun echte vakantie.

Update 18/5: De spelersgroep en de technische staf van Club Brugge is inmiddels veilig en wel aangekomen op Ibiza. Daar genieten ze duidelijk van de zon. Op een foto op het Twitter-profiel van Club tekent de hele groep met de glimlach present op een reusachtig jacht. Onder meer Charles De Ketelaere en Noa Lang hebben een centraal plekje veroverd op het voordek.