'Enkel bij monsterbod zal De Ketelaere Club Brugge gaan verlaten'

'Enkel bij monsterbod zal De Ketelaere Club Brugge gaan verlaten'

17-05-2022 08:16
15

Voor Club Brugge hoeft een uitgaande transfer van Charles De Ketelaere niet. De Rode Duivel wordt gelinkt aan verschillende buitenlandse clubs, maar als het van Club Brugge zelf afhangt, blijft hij gewoon.

De Ketelaere werd de voorbije maanden al meermaals in verband gebracht met een transfer en leek dus ook te gaan vertrekken. Dat leek onafwendbaar, maar volgens Het Laatste Nieuws is een langer verblijf toch niet uitgesloten.

Enkel een megabod (van om en nabij de 35 miljoen euro) kan Club Brugge niet weigeren. Al is het nog maar de vraag of De Ketelaere zelf dan ook wil vertrekken. “Bij Club Brugge blijven, het zou geen straf zijn", gaf hij namelijk aan bij Het Laatste Nieuws.

Voor De Ketelaere is het dan ook belangrijk of hij naar een club trekt waar hij zeker is van speelgelegenheid. Zeker met het WK in Qatar in aantocht. Bij Club Brugge heeft hij die zekerheid wél en kan hij zich ook nog eens proberen tonen in de Champions League. Een extra jaar bij Club Brugge hoeft op die manier ook geen verloren jaar te zijn.