'Antwerp steekt Genk de loef af, contract voor twee jaar klaar voor Van Bommel'

'Antwerp steekt Genk de loef af, contract voor twee jaar klaar voor Van Bommel'

16 mei - 22:09 Laatste update: 16 mei - 22:09
28

Het lijkt er steeds meer op dat Mark Van Bommel aan de slag gaat in de Jupiler Pro League. De voorbije dagen werd de Nederlander in verband gebracht met Club Brugge en KRC Genk, maar nu lijkt Royal Antwerp FC in pole positie te liggen voor de Nederlandse trainer.

Aan de ene kant is dat nieuws, dat naar buiten wordt gebracht door Het Nieuwsblad, verrassend, aangezien The Great Old nog niet eerder gelinkt werd aan de vrije Van Bommel. Aan de andere kant is de interesse niet zo ver gezocht. Sinds enkele weken is Marc Overmars namelijk aangesteld als sportief directeur op de Bosuil. Overmars en Van Bommel zijn landgenoten.

Zowel Club Brugge als Genk kwamen de voorbije dagen ook al in aanraking met de naam van Van Bommel. De kersverse landskampioen zoekt een opvolger voor Alfred Schreuder, die naar Ajax trekt, terwijl de Limburgers na een teleurstellende campagne hoogstwaarschijnlijk niet verder gaan met Bernd Storck. Beide clubs bijten echter in het zand.

Naar verluidt is Antwerp al vergevorderd in de onderhandelingen met Van Bommel. Er zou een contract voor twee jaar voor hem klaar liggen in Deurne-Noord. De voorbije jaren zette de Nederlander zijn eerste stappen als hoofdcoach, onder meer bij PSV en VFL Wolfsburg. Daar werd de samenwerking echter al vroeg stopgezet. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie