'Respectloze' Theate stevig onder vuur: Hij was de slechtste op het veld

'Respectloze' Theate stevig onder vuur: "Hij was de slechtste op het veld"

16-05-2022 21:40
5

Arthur Theate heeft zijn seizoen bij Bologna op geen al te leuke manier beëindigd. In het duel tegen Venezia werd hij voor een tweede keer op rij vroegtijdig naar de kant gehaald én kreeg hij nog een uitbrander van trainer Sinisa Mihajlovic.

Bologna had het afgelopen weekend niet makkelijk tegen Sassuolo en stond na 45 minuten voetballen op een 0-1 achterstand. Mihajlovic greep in en haalde Theate naar de kant, maar daar was de Rode Duivel absoluut niet tevreden mee.

Voor Theate een tweede snelle vervanger op rij. Eerder moest hij ook al naar de kant tegen Venezia en liet hij zijn onvrede ook toen blijken. Dat zat coach Mihajlovic een week later nog steeds dwars. "Ik kan de colère van een speler bij een snelle vervanging begrijpen. Maar wat hij nooit mag verliezen, is respect. Het kan niet dat hij bij zijn wissel iedereen straal negeert", aldus de trainer in de Italiaanse pers.

In het duel tegen Sassuolo werd Theate opnieuw snel vervangen. Daar was volgens Mihajlovic een goede reden voor. "Hij was de slechtste speler op het veld, hij miste concentratie. En opnieuw was zijn gedrag bij z’n vervanging niet goed. Dat stelt me teleur. Kijk, Theate kan een heel goeie speler worden, maar hij moet wel kalmer worden", klonk het.