Van Crombrugge geniet interesse van PSV en sluit vertrek bij Anderlecht niet uit

Van Crombrugge geniet interesse van PSV en sluit vertrek bij Anderlecht niet uit

16 mei - 18:22
19

Zien we Hendrik Van Crombrugge volgend seizoen nog bij RSC Anderlecht spelen? De nu 29-jarige doelman wil alvast nog niet te veel in zijn kaarten laten kijken.

Eerder raakte al bekend dat PSV Eindhoven interesse toont in Van Crombrugge, die bij de Nederlanders Joël Drommel en Yvon Mvogo zal moeten vervangen. De topclub heeft er naar verluidt ook ettelijke miljoenen voor over om Van Crombrugge in huis te halen.

Bij Anderlecht ziet men hem liever niet vertrekken, maar gelooft men met Bart Verbruggen wel al een goede opvolger in huis te hebben. Of hij ook zal blijven of vertrekken, wilde hij nog niet bevestigen. "We zullen zien", sloot hij een vertrek toch niet helemaal uit bij Het Nieuwsblad.

De doelman beseft ook dat Anderlecht komende zomer weer zal moeten bouwen aan een nieuwe ploeg en dat het dus opnieuw zoeken zal worden. "Hopelijk heeft de club de middelen om deze zomers het aantal vertrekkers te beperken. Het droomscenario is om de hele groep samen te houden. Dat zou de best mogelijke transfer zijn", gaf hij daarover aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie