'PSV genoemd bij Anderlecht-speler die 'meerdere miljoenen' moet kosten'

'PSV genoemd bij Anderlecht-speler die 'meerdere miljoenen' moet kosten'

16 mei - 07:10 Laatste update: 07:25
13

PSV heeft in de zoektocht naar een nieuwe keeper het oog laten vallen op Hendrik Van Crombrugge. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De doelman van Anderlecht geldt als alternatief voor Jasper Cillessen.

Cillessen geldt als topkandidaat in het Philips Stadion, maar de komst van de Valencia-doelman is nog niet rond. PSV schaakt in de tussentijd op meer borden. Van Crombrugge is een belangrijke kandidaat om Joël Drommel en de van RB Leipzig gehuurde Yvon Mvogo te vervangen.

Van Crombrugge (29) is de onomstreden nummer één van Anderlecht, waar zijn contract nog drie jaar doorloopt. Hij moet naar verwachting 'meerdere miljoenen' kosten, aldus het Eindhovens Dagblad. 'PSV heeft er veel voor over om in het hok weer een echt onomstreden sluitpost te hebben.'

In het verleden is Van Crombrugge, enkelvoudig international van de Rode Duivels, vaker gelinkt aan PSV, en Ajax. Mvogo kreeg in de slotfase van het seizoen de kans van trainer Roger Schmidt en keepte zondag tegen PEC Zwolle (1-2) zijn beste wedstrijd. De kans dat hij nog een jaar wordt gehuurd van RB Leipzig is hoe dan ook nihil.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie