Hazard viert comeback bij Real, Carrasco en Atlético naar de CL

Hazard viert comeback bij Real, Carrasco en Atlético naar de CL

15-05-2022 21:30
1

Atléitco Madrid en Sevilla hebben in een onderling duel het derde en vierde Champions League-ticket in Spanje bemachtigd. Beide teams konden elkaar de hand schudden na een 1-1 gelijkspel in Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid-Sevilla 1-1
Atlético maakte vlak voor zijn laatste thuiswedstrijd bekend dat Luis Suárez en Héctor Herrera na afloop afscheid zouden nemen. De twee gaan na dit seizoen vertrekken en laten Atlético achter als Champions League-deelnemer. José María Giménez opende de score in het treffen tussen de nummers drie en vier, met een rake kopbal na een half uur spelen: 1-0. De Andalusiërs Youssef En-Nesyri maakten vlak voor tijd echter gelijk en hebben aan dat punt genoeg om stadgenoot Real Betis op onderling resultaat voor te blijven.

Cádiz-Real Madrid 1-1 en Getafe-FC Barcelona 0-0
Kampioen Real Madrid en nummer twee FC Barcelona hebben in de competitie niets meer om voor te spelen en wisten allebei niet te winnen van een laagvlieger. Mariano Díaz zette de B-ploeg van Real Madrid (waar Eden Hazard na een uur voetballen inviel) in Cádiz op voorsprong, Rúben Sobrino bezorgde de nummer zeventien een meer dan welkom punt in de strijd tegen degradatie. Barcelona figureerde in het feestje van Getafe, dat dankzij de 0-0 in eigen huis handhaving bewerkstelligde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie