Schrijvers (OHL) over zware blessure: Kruis maken over 2022

Schrijvers (OHL) over zware blessure: "Kruis maken over 2022"

15-05-2022 10:44

Siebe Schrijvers komt dit jaar niet meer in actie. De middenvelder van OHL kampt met een blessure aan de achillespees en zal moeten uitkijken naar 2023.

"Over 2022 moet ik een kruis maken, is mij ingefluisterd", klinkt het bij Het Nieuwsblad. "Ik moet mikken op januari 2023. Herstel ik sneller, dan is dat een bonus. In principe moet ik volledig genezen. Zonder snelheids- of krachtsverlies. Negentig procent van het herstel heb ik in de hand. Dat is afhankelijk van de workload die ik mezelf opleg. Daar maak ik mij geen zorgen over. Ik ga me maximaal smijten."

Schrijvers is al bezig aan zijn revalidatie. "Momenteel doe ik al enkele bewegingsoefeningen voor mijn linkervoet en probeer ik geleidelijk aan de kuit op te spannen. Niet simpel. Verder houd ik me bezig met stabilisatie- en buikspieroefeningen. Om het spierverlies zo veel mogelijk tegen te gaan."

Schrijvers stond dit seizoen liefst 27 keer in de basis bij OH Leuven. De voormalige spits werd ook gebruikt als controlerende middenvelder. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s