Meunier over de situatie van Lukaku en Hazard: We moeten geduld hebben

Meunier over de situatie van Lukaku en Hazard: "We moeten geduld hebben"

Ploegmakkers op en naast het veld. Thomas Meunier neemt het op voor zijn collega’s bij de Rode duivels. De seizoenen van Eden Hazard en Romelu Lukaku zijn op z’n minst jammerlijk te noemen. Meunier gelooft dat we geduld moeten hebben. 

De rechtsback van Dortmund en de Rode Duivels is weer op de been en heeft uiteraard de wedstrijden in de Nations League met stip in zijn agenda gezet. Meunier zal naar verwachting weer bij de nationale ploeg worden gehaald voor de Nations League-wedstrijden in juni. 

In de aanloop van die wedstrijden ging Sudinfo in gesprek met de voormalige speler van Club Brugge. Een van de vele gespreksonderwerpen was de situatie waarin Eden Hazard en Romelu Lukaku zich dit seizoen bevinden. “Het vertrouwen is er nog steeds,” klinkt het bij Meunier. De rechtsback beseft dat het voor Lukaku niet altijd makkelijk is om hem meteen aan te passen om in de plannen van de coach te passen. 

“Wat Eden Hazard betreft, twijfelt niemand aan zijn kwaliteiten bij Real Madrid.” Maar Meunier meent ook dat het niet makkelijk zal zijn om Vinicius zomaar op de bank te zetten. “Of het nu Eden, Romelu of andere spelers zijn, er zijn altijd van die momenten dat het niet zo goed gaat,” vertelt Meunier.  “Je moet gewoon geduld hebben en vooral je motivatie niet verliezen, dat is het moeilijkste.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie