De marktwaarde van Union en haar basiself is met 1700 procent gestegen

De marktwaarde van Union en haar basiself is met 1700 procent gestegen

Union Saint-Gilloise kent een onwaarschijnlijk seizoen, zowat heel het land staat nog steeds met open mond te beschouwen wat zij voor elkaar hebben gekregen dit seizoen. De nederlaag tegen Club Brugge van woensdag mag dan wel een deuk gegeven hebben aan de titelkansen, het seizoen van Union lijkt nog steeds op een sprookje. 

De prestaties van de mannen van Mazzu waaiden in ijltempo over het hele Europese vaste land. De sportkaternen werden ook in het buitenland gevuld met het blauw en geel van Union. Wanneer je kranten vult en belangstelling krijgt gaat dat vaak gepaard met een flinke financiële boost. Dat zal bij Union niet anders zijn.

Het Laatste Nieuws meldt dat de marktwaarden van Union’s spelers als een raket gestegen zijn. Niet onbegrijpelijk. Ze begonnen het seizoen als ‘nobody’s’ en werden als snel gedoopt tot de sterren van de Belgische competitie. 

De waarde van de basisspelers van Union werd op speeldag één geschat op zo’n twee miljoen euro. Op twee speeldagen verwijderd van het einde van de Jupiler Pro League is de basiself 36 miljoen euro waard. Een flinke stijging. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie