Van der Elst over Club Brugge en Schreuder: Niet helemaal overtuigd

Van der Elst over Club Brugge en Schreuder: "Niet helemaal overtuigd"

Na hun overwinningen tegen Union kan Club Brugge komende zondag op de Bosuil een achttiende Belgische kampioenstitel vieren. "Maar Antwerp zal niet opgeven, ze willen hun rivalen niet zien feestvieren op hun veld", waarschuwt Franky Van der Elst in La Dernière Heure. Hij spreekt met de krant over zijn geliefde club.  

Het kantelmoment in het seizoen van Club Brugge is ongetwijfeld het vertrek van Philippe Clement. De trainer won drie landstitels op een rij met Club brugge en krijgt op die manier voor eeuwig een plekje in de harten van de Club-fans. En dat is ook het geval bij Van der Elst. Het respect voor Clement is enorm.

Toch gelooft Van der Elst niet dat het met Clement aan boord nog zou gelukt zijn om nu eerste te staan. De veer was volgens hem al een tijdje uitgerekt.  “Op een gegeven moment is het voorbij. Het was misschien het juiste moment om te vertrekken,” vertelt Van der Elst. 

Clement vertrok, Alfred Schreuder nam het roer over. Club Brugge mag dan wel dankzij Schreuder opweg zijn naar de landstitel, toch lijkt Van der Elst geen gigantische fan te zijn van de Nederlander. "Ik ben niet helemaal overtuigd,” klinkt het bij Van der Elst. “Er waren ook een paar vreemde keuzes in de laatste paar wedstrijden. Maar 34 van de 36 en de resultaten tijdens deze Champions play-offs spreken in zijn voordeel.” 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie