Tijd voor de zoveelste terugkeer: 'Hazard zal minuten mogen maken tegen Cadiz'

Tijd voor de zoveelste terugkeer: 'Hazard zal minuten mogen maken tegen Cadiz'

14 mei - 10:02 Laatste update: 10:12
3

Eden Hazard is weer van de partij op de trainingen van Real Madrid. Nadat er een plaatje uit zijn enkel verwijderd werd, heeft onze landgenoot alweer een tijdje hervat. Zondag mag hij zich nog eens verheugen op speelminuten, denkt Marca.

Volgens het Spaanse dagblad is Carlo Ancelotti van plan om Hazard wat ritme te laten opdoen. 'Hij zal enkele minuten maken', klinkt het stellig. Het is nu al bijna drie maanden geleden dat Hazard nog eens in actie kwam in het koninklijke wit, van het duel tegen Deportivo Alaves (3-0). Zijn laatste basisplaats dateert zelfs van eind januari.

Daar zou zondag dus verandering in moeten komen, wanneer Cadiz de uitdager van Real vormt. Voor De Koninklijke staat er nog weinig op het spel, aangezien de titel al binnengerijfd is. Binnen twee weken staat evenwel de Champions-League-finale op het programma. In aanloop naar die clash met Liverpool FC wil Ancelotti zijn spelers zo fris mogelijk krijgen.

Bovendien heerst in Madrid algemene tevredenheid over Hazard. De Rode Duivel heeft zijn herstel professioneel aangepakt en werkt zich uit de naad op training, weet Marca. Daarnaast ligt hij nog steeds uitstekend in de groep. Op het titelfeest van Real was Hazard één van de gangmakers. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie