'Club Brugge gunt Lang toptransfer, wachten op overname bij AC Milan'

'Club Brugge gunt Lang toptransfer, wachten op overname bij AC Milan'

Dat Noa Lang bezig is aan zijn laatste wedstrijden bij Club Brugge, is al een tijdje duidelijk. Volgens Het Nieuwsblad gunt Blauw-Zwart deze zomer de Nederlander ook zijn toptransfer, maar momenteel is er van een transfer nog geen sprake. 

Vorig seizoen had Lang een heel groot aandeel in de landstitel van Club Brugge. Uit Engeland toonde toen onder meer Leeds interesse, maar een transfer kwam er niet. Door het behalen van de Champions League had Lang ook iets om te blijven bij Club Brugge en zich op het hoogste niveau in de kijker te spelen. Dit seizoen kan Lang mindere statistieken voorleggen in de Jupiler Pro League, maar mogelijk pakt hij dra wel met zijn tweede Belgische titel op rij.Interesse in de speler is er ook nog altijd.

Wachten op AC Milan
Lang zou binnen enkele weken graag naar AC Milan vertrekken. Na jaren staat die ploeg op het punt om eindelijk weer eens kampioen te worden in de Serie A. Milan toont al een tijdje interesse in Lang, maar concrete gesprekken over een transfer zijn er nog niet geweest. Dat heeft alles te maken met een eventuele overname van de Italiaanse topclub. Een investeringsmaatschappij uit Bahrein wil de baas worden bij Milan. Het zwaait met een bedrag van 1 miljard euro. Pas als de overname rond is, kan de transfer van Lang in een stroomversnelling komen.

De kans is dus groot dat Lang nog maar twee wedstrijden voor Club Brugge zal spelen. Zondag kan hij Blauw-Zwart kampioen maken op het veld van Royal Antwerp FC. Anders krijgt hij op de slotspeeldag een herkansing thuis tegen RSC Anderlecht. Dit seizoen scoorde Lang nog niet in de Play-Offs. Ondertussen zit hij wel in de voorselectie van Louis van Gaal. Mogelijk speelt Lang dus begin juni tegen de Rode Duivels in het Koning Boudewijnstadion.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie