Gerucht: 'Club Brugge wil revelatie Matondo weghalen bij stadsrivaal Cercle'

Gerucht: 'Club Brugge wil revelatie Matondo weghalen bij stadsrivaal Cercle'

Rabbi Matondo kan komende zomer nog een opvallende transfer versieren. De kans is bijzonder groot dat hij Cercle Brugge verlaat, maar wel in Brugge blijft. Zo toont Club Brugge interesse in de Welshman.

Met dat bericht komt het Engelse Football Insider vrijdag naar buiten. Cercle Brugge is van plan om de aankoopoptie voor Matondo te lichten, maar lijkt daarna snel afscheid te moeten nemen in hem. De interesse in de flankaanvaller is namelijk bijzonder groot.

Eerder raakte al bekend dat verschillende Engelse clubs interesse tonen, waaronder Fulham en Bournemouth. Nu komt ook Club Brugge daarbij. De stadsrivaal van Cercle ziet in Matondo de geschikte vervanger voor Noa Lang, die richting het buitenland zal verhuizen.

De 21-jarige Matondo heeft een goed seizoen met Cercle Brugge achter de rug, waarin hij goed was voor tien doelpunten en twee assists in 27 partijen. Cercle Brugge kan hem deze zomer voor zo'n drie miljoen euro definitief overnemen van Schalke 04 en zal daarna hoogstwaarschijnlijk nog een veelvoud vragen voor de Welshman.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie