Voorlopig geen telefoontje voor Vrancken: “Nog geen enkele club heeft zich gemeld

Voorlopig geen telefoontje voor Vrancken: “Nog geen enkele club heeft zich gemeld"

13-05-2022 16:29
4

Bij KV Mechelen heeft Wouter Vrancken een contract voor onbepaalde duur. Het is een publiek geheim dat de trainer het dra ergens anders wil gaan proberen, maar voorlopig heeft nog geen enkele club zich gemeld.

In België moet Club Brugge door het komende vertrek van Alfred Schreuder op zoek naar een nieuwe T1. Mogelijk speuren dadelijk ook Royal Antwerp FC en KRC Genk naar een nieuwe hoofdcoach. Nog geen van die ploegen nam al contact op met Vrancken en ook andere teams belden nog niet met de trainer van KV Mechelen. "Nog geen enkele club heeft zich gemeld bij KV Mechelen", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Vrancken.

Voorlopig blijft Vrancken dus op post bij KV Mechelen. "Er valt op dit moment weinig te zeggen. Dat ik wel bij verschillende clubs genoemd wordt? In de pers, ja. Zo gaat dat. We zullen zien wat de toekomst brengt."

KV Mechelen kan de Europe Play-Offs dit seizoen niet meer winnen, maar Vrancken hoopt wel het seizoen in schoonheid af te sluiten. KV Mechelen trekt dit weekend naar Charleroi. Op de slotspeeldag komt KRC Genk over de vloer in het AFAS stadion.