Mazzù waarschuwt Anderlecht: Het zal er voor hen niet gemakkelijker op worden

Mazzù waarschuwt Anderlecht: "Het zal er voor hen niet gemakkelijker op worden"

13-05-2022 14:15
24

Union Saint-Gilloise moet snel herstellen van de klap die ze van Club Brugge op woensdag kregen. Felice Mazzu, de coach van Union, sprak met de pers voor de wedstrijd van zondag. Union maakt de verplaatsing naar RSC Anderlecht

Voor het eerst dit seizoen heeft Union Saint-Gilloise twee opeenvolgende nederlagen geleden. Op het slechtst mogelijke moment. Mazzu geeft toe dat er wel enige teleurstelling in de kleedkamer van Union hangt. "Om de spelers de kans te geven hun hoofd leeg te maken, hebben we ze donderdag vrijgegeven.”

Vrijdagochtend kwam de groep opnieuw samen en probeerden de spelers zich met volle moed op het duel met Anderlecht te richten. Er staan namelijk nog twee belangrijke wedstrijden op het programma van Union. “Wij moeten in staat zijn onze ogen te sluiten voor bepaalde oneerlijke nederlagen en vooruit te blijven,” vertelt Mazzu. 

Union is er zich van bewust dat de tweede plaats niet verzekerd is, maar ook de eerste plaats is nog steeds binnen handbereik. Mazzu en co gaat zondag naar Anderlecht wetende wat de uitslag is van Brugge tegen Antwerp. “Anderlecht denkt dat ze mentaal beter zijn dan ons. Het is aan ons om daarop te reageren, ik kan je verzekeren dat het niet makkelijker zal worden," waarschuwde Mazzu.