Kana geniet en is ambitieus: “Champions league is nog steeds haalbaar”

Kana geniet en is ambitieus: “Champions league is nog steeds haalbaar”

13-05-2022 13:48
9

RSC Anderlecht won donderdag met 2-1 van Antwerp. Daarmee verzekert het een plek in Europa volgend seizoen. Eén van de uitblinkers was opnieuw Marco Kana, die het uitstekend deed in het Brusselse middenveld. 

Kana en Anderlecht kijken na de wedstrijd in dezelfde richting: vooruit. Ze stellen zich niet tevreden met de derde plek en hopen het seizoenseinde van Union Saint-Gilloise nog een stuk zuurder te maken. "De Champions League? Mathematisch mogelijk," klinkt het bij de jonge middenvelder. 

De ambitie en het plezier straalt ervan af bij Kana. Als er één Anderlecht-speler is die over tien dagen niet op vakantie zou willen, dan is het Marco Kana wel. Hij is dolblij dat hij opnieuw op het veld staat en geniet van elke seconde. "Het is lang geleden dat ik zo gespeeld heb," vertelt Kana aan La Dernière Heure. "Ik wil blijven spelen en ik heb heel hard gewerkt om klaar te zijn als ik mijn kans krijg."

Mede dankzij zijn plezier en kunde werd het Brusselse doel bereik. Anderlecht speelt volgend seizoen al zeker in de Conference League. Daar is de jonge Brusselaar erg tevreden mee, hij beseft ook dat er misschien nog meer uit te puren valt. "De tweede plaats en dus de Champions League is mathematisch nog steeds haalbaar."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie