UPDATE: Lukaku reageert scherp op makelaar: ‘Niemand praat in mijn plaats’

UPDATE: Lukaku reageert scherp op makelaar: ‘Niemand praat in mijn plaats’

13 mei - 12:29 Laatste update: 17:25
Premier League 5 Reacties

Romelu Lukaku leeft weer op bij Chelsea. In de laatste twee matchen scoorde hij drie doelpunten. Zijn makelaar Federico Pastorello reageert bij La Repubblica. 

"Ik ga niet in op de tactische keuzes, maar het is duidelijk dat er een probleem is geweest", aldus Pastorello. "De statistieken moeten echter worden afgewogen: Lukaku is topschutter van het team (vijftien goals), met minder speelminuten dan zijn teamgenoten. De situatie moet goed worden geëvalueerd."

Lukaku zinspeelde zelfs al op een terugkeer naar Italië. "De gesprekken met Inter? Much ado about nothing. Hij draagt de club en de fans in zijn hart. Dat heeft hij nooit verborgen. Net zoals zoals de liefde voor Anderlecht, waar hij zijn carrière nog altijd zou willen beëindigen. Er valt op dit moment zelfs niet te onderhandelen. Chelsea staat te koop. Wij kennen de nieuwe eigenaars niet. Laat staan dat er al gesprekken geopend zijn met Inter of Milan."

Lukaku is op papier een pak efficiënter dan zijn concurrenten. Hij scoort om de 172 minuten, terwijl Timo Werner gemiddeld 201 minuten nodig heeft. Kai Havertz scoort maar om de 241 minuten. 

Update: Romelu Lukaku heeft op sociale media scherp gereageerd op zijn makelaar. ‘Nooit zal ik iemand in mijn naam laten spreken. Ik heb altijd mijn mond gehouden en mij gefocust op het team verder te helpen en het seizoen op de best mogelijke manier te beëindigen. Dus als iemand iets over en de club wil vertellen, niet in mijn naam’, klinkt het duidelijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie