Een horrorscenario voor Antwerp? We hebben nu nog één job

Een horrorscenario voor Antwerp? "We hebben nu nog één job"

13 mei - 11:16
12

Viert Club Brugge zondag de titel op het veld van Antwerp. Als het aan Pierre Dwomoh ligt niet. De jonge middenvelder mocht donderdag starten tegen Anderlecht, maar kon de 2-1 nederlaag niet afwenden.

"Ik was blij met die basisplaats. Ik heb er lang naartoe gewerkt", verklaart hij bij Gazet Van Antwerpen. "We hadden het moeilijk tegen het middenveld van Anderlecht. Je weet dat ze graag veel balbezit hebben en dat je dus veel gaat moeten lopen. Na een moeilijk half uur kwam ik beter in de match. Als ik erin word gegooid door de coach, dan ga ik er ook voor. Ik wist dat ik mijn kans ging krijgen. Was het nu niet, dan wel volgend seizoen."

Zondag wil Antwerp absoluut winnen tegen Club. "We hebben nu nog één job en dat is ervoor zorgen dat Club Brugge niet de titel komt pakken op ons veld. En hopen dat Gent wint? We gaan uit van onze kwaliteiten, maar laten we hopen dat ze de Europe Play-Offs winnen."

Als KAA Gent die Play-Offs, komt er geen barragewedstrijd meer voor Europees voetbal. Door de bekerzege heeft KAA Gent sowieso al een ticket beet. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie