'Club Brugge wil shoppen bij Fenerbahçe en gaat voor Kadioglu'

'Club Brugge wil shoppen bij Fenerbahçe en gaat voor Kadioglu'

Club Brugge staat voor een belangrijke transferzomer en zal na de (mogelijke) titel opnieuw willen gaan voor de hoofdprijs. Het zoekt dus al naar versterking voor volgend seizoen en denkt daarvoor onder andere aan Ferdi Kadioglu.

Dat is een 22-jarige Nederlandse Turk die momenteel uitkomt voor de topclub Fenerbahçe. Kadioglu is er een basispion en heeft zich ook in de kijker gespeeld van verschillende clubs. Volgens het lokale NTV Spor is Club Brugge één van die clubs.

Kadioglu werd opgeleid bij het Nederlandse NEC, dat hem in 2018 richting Fenerbahçe zag vertrekken. De Nederlandse jeugdinternational, die als flankspeler op beide flanken zowel als verdediger als middenvelder uit de voeten kan, mag nu hopen op een nieuwe stap in zijn carrière.

Bij Club Brugge moet hij voor extra concurrentie gaan zorgen. Met het aanstaande vertrek van pionnen zoals Noa Lang, Charles De Ketelaere, de lange blessure van Mats Rits en het mogelijke vertrek van Clinton Mata kan Blauw-Zwart wel wat extra geweld gebruiken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie