Een grote kampioen zal Club Brugge op basis van het vertoonde spel niet zijn

"Een grote kampioen zal Club Brugge op basis van het vertoonde spel niet zijn"

12 mei - 22:00
25

Club Brugge is er woensdag in geslaagd om de drie punten te pakken tegen Union en lijkt daarmee bijna zeker van de titel. Het sluit dit seizoen daarmee ook af zonder verlies tegen Union, maar helemaal overtuigd van Blauw-Zwart is niet iedereen.

Zo zag Eddy Snelders dat Club Brugge het tegen Union aanvankelijk toch moeilijk had. De Brusselaars kregen enkele kansen, maar wisten niet te scoren. "Onwaarschijnlijk dat Union al voor de vierde keer dit seizoen zoveel mogelijkheden liet liggen tegen Club Brugge”, schudde Eddy Snelders het hoofd bij Sporza.

Het vizier bij Dante Vanzeir en Deniz Undav stond niet scherp, waardoor Simon Mignolet de netten schoon kon houden. Aan de overzijde kon Club Brugge de kansen wél afmaken. Dat deed het wel pas na de rode kaart voor Machida. "Eigenlijk speelde de thuisploeg amper een mogelijkheid bij elkaar. Een grote kampioen zullen ze op basis van het vertoonde spel niet zijn", oordeelt Snelders.

Club Brugge lijkt die titel nu niet meer uit handen te geven, waardoor het sprookje van Union ook uit elkaar spat. "Toch blijft dit een geweldig seizoen voor Union dat nog maar moeilijk navolgbaar zal zijn", gaat Snelders verder. "Alleen zal deze jammerlijke afloop voor de ploeg extra pijn doen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie