Odoi na overwinning tegen Union: “Euforie in de kleedkamer van Club Brugge”

Odoi na overwinning tegen Union: “Euforie in de kleedkamer van Club Brugge”

12-05-2022 23:30
1

Club Brugge won op woensdag het tweede duel van het tweeluik tegen Union Saint-Gilloise. Een wedstrijd die zowat alles bevatte. Een reclame voor de Pro League en vooral drie punten voor Club. Daarmee laat Brugge haar grootste concurrent, Union, op drie punten achterstand. 

Toch is de strijd nog niet helemaal gestreden. Of zoals Christian Burgess na afloop van de wedstrijd zei: “It is not over, until the fat lady sings.” Dat beseft ook Denis Odoi. Ervaring zat en je zult de middenvelder dus nog geen victorie horen kraaien. "Er was euforie in de kleedkamer na de overwinning, maar ik ben oud en weet dat het nog niet voorbij is,” vertelt Odoi aan La Dernière Heure

Karwei afmaken
Brugge heeft het nu al een tijdje allemaal in eigen hand, de titel is binnen handbereik. Denis Odoi wil het karwei afmaken, al beseft hij dat "de eindstreep nog niet gehaald is." Hij beseft wel goed dat het een grote stap op weg naar de titel is. Ook al was het volgens hem zeker niet de beste wedstrijd die ze dit seizoen gespeeld hebben. 

Mentaliteit van Brugge
Niet de allerbeste wedstrijd, maar ze toonden wel doorzetting. Odoi, die na de blessure van Mata van het middenveld naar de verdediging verhuisde, onderstreept die mentaliteit van Brugge. "We hebben wel laten zien dat we onze wedstrijden op de belangrijke momenten kunnen winnen."