Standard heeft nog drie kandidaat-trainers, Vitesse-coach Letsch ontkent contact

Standard heeft nog drie kandidaat-trainers, Vitesse-coach Letsch ontkent contact

12-05-2022 14:00
1

Standard is nog op zoek naar een nieuwe trainer en heeft daarvoor enkele kandidaten in het vizier. Eén van die kandidaten is Vitesse-trainer Thomas Letsch, maar die ontkent contact met de Rouches.

Bij Le Soir valt te lezen dat Letsch één van de kandidaten is om de nieuwe trainer van Standard te worden. Samen met Ronny Deila en Apollon Limassol-trainer Alexander Zorniger staat hij op het lijstje van de Rouches. Letsch ontkent echter dat hij al heeft gesproken met de Rouches. "Ik heb het verhaal gelezen en gehoord, maar ik heb geen contact met Standard", laat Letsch weten aan de Gelderlander.

De Rouches zijn onlangs overgenomen door 777 Partners en daar komt ook de link met Letsch vandaan. Oude bekende Johannes Spors zou namelijk werkzaam zijn voor de Amerikaanse investeringsmaatschappij. Spors verruilde Vitesse in de winter voor Genoa, dat ook in handen is van 777 Partners. De Duitse technisch directeur zou nu Standard Luik 'doorlichten' en nauw betrokken zijn bij de zoektocht naar een nieuwe trainer.

"Ik heb geen contact met 777 Partners", benadrukt Letsch. "Met Johannes Spors heb ik vier weken geleden gesproken. Dat was de laatste keer. Maar dat was een normaal gesprek. Niet over Standard."