De Bruyne reageert: Gevierd zoals Haaland? Dat wist ik zelfs niet

De Bruyne reageert: "Gevierd zoals Haaland? Dat wist ik zelfs niet"

12 mei - 12:16 Laatste update: 12:47
Premier League 0 Reacties

Kevin De Bruyne zette woensdag een glansprestatie neer bij Manchester City. Hij scoorde vier goals tegen Wolverhampton (5-1). De viering van zijn derde goal deed aan Erling Haaland denken, maar dat is volgens De Bruyne toeval.

"Ik had eigenlijk vijf doelpunten moeten maken", lacht De Bruyne bij Sky Sports. "Het was best een plezant avondje. Als je vier doelpunten maakt, dan is dat altijd speciaal, maar ik had er vijf in doel moeten schieten, eerlijk gezegd. "Afgezien van een paar counters in de eerste helft controleerden we de wedstrijd heel goed. We hadden nog meer kunnen scoren. Deze prestatie kunnen leveren tegen de Wolves, die verdedigend erg sterk zijn, was indrukwekkend."  

De Haaland-viering was volgens De Bruyne niet zo bedoeld. "Ik heb nu een aantal interviews gedaan en mensen vertelden me dat ik vierde zoals Haaland. Dat wist ik zelfs niet. Ik deed het gewoon omdat ik drie keer scoorde. Dat gebeurt nooit."

Haaland werd eerder deze week aangekondigd als nieuwe aanwinst van Manchester City. De Noor wordt voor ongeveer zestig miljoen euro opgehaald bij Borussia Dortmund.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie