Kompany verwacht een antwoord van Antwerp: “Op onze hoede zijn

Kompany verwacht een antwoord van Antwerp: “Op onze hoede zijn"

12-05-2022 09:21
3

RSC Anderlecht beschikt momenteel over goede papieren om dit seizoen Europees voetbal af te dwingen. Donderdag komt Royal Antwerp FC over de vloer in het Lotto Park. Vincent Kompany verwacht een gemotiveerde tegenstander aan de aftrap.

Enkel dagen geleden won Anderlecht met 0-4 op de Bosuil tegen Antwerp.  Volgens Kompany kan dat wel eens de spelers van de tegenstander op scherp hebben gezet. "Wij zijn alvast op onze hoede, ik kan alleen maar verwachten dat de ervaren spelers van Antwerp een reactie zullen willen tonen morgen", aldus Kompany tijdens een persconferentie.

Kompany weet wat een tik met een ploeg kan doen. "Onze mindere wedstrijden in de bekerfinale en tegen Union hebben ook voor een kantelmoment gezorgd: we zitten nu in de Champions’ Play-Offs en we willen ons blijven tonen in alle wedstrijden. Niets minder dan dat."

Indien Anderlecht donderdag wint van Antwerp dan blijft het in de running voor de tweede plaats. Op de volgende speeldag komt Union over de vloer. De kloof tussen beide ploegen bedraagt op dit moment nog zeven punten.