Engelse pers geniet van de De Bruyne-show: '10 op 10, Haaland weet wie de baas is'

Engelse pers geniet van de De Bruyne-show: '10 op 10, Haaland weet wie de baas is'

12 mei - 08:59 Laatste update: 17:48
Premier League 5 Reacties

Woensdag won Manchester City met 1-5 op het veld van Wolverhampton Wanderers FC. Dat kwam vooral dankzij een uitmuntende Kevin De Bruyne. De Rode Duivel scoorde maar liefst vier keer. In de Engelse pers was de lof dan ook. 

'De Bruyne was de held van Manchester City', schrijft Sky Sports begrijpelijk. 'Hij had slechts 24 minuten nodig om een hattrick te scoren. Hij maakte zo de gelijkmaker van Leander Dendoncker irrelevant. Later zou De Bruyne er ook nog een vierde in het mandje leggen.' Natuurlijk verkoos Sky Sports KDB tot Man van de Match en gaf de Rode Duivel het perfecte cijfer, 10 op 10.

Volgens The Sun weet Erling Haaland meteen naar wie hij volgend seizoen moet luisteren. 'Sinds De Bruyne zijn intrede maakte in 2015 in het Etihad Stadium is hij de hartslag van een geweldig team. Hij heeft Haaland getoond wie de baas is bij de nieuwe ploeg van de Noor. De Bruyne scoorde vier keer. Het hielp Pep Guardiola en co aan een nieuwe stap richting de titel. Nog vier punten en daar kan Liverpool niets meer aan veranderen.'

Ook BBC had het over de aankomende tandem De Bruyne-Haaland. 'Niet te stoppen middenvelder van Manchester City heet met zijn doelpuntenviering Haaland welkom'. Na zijn goals stak De Bruyne net zoals de Haaland zijn vingers bij elkaar en de armen wijd. De typische meditatieviering van Haaland. 'Het was nogal een statement', klinkt het over de plas.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie