Ten Hag speelt kampioen met Ajax: “Deze titel is vooral ook van Marc Overmars

Ten Hag speelt kampioen met Ajax: “Deze titel is vooral ook van Marc Overmars"

12 May - 08:00
2

In Nederland kroonde Ajax zich woensdag tot landskampioen. Ook Marc Overmars - tegenwoordig aan de slag bij Royal Antwerp FC - verdient de credits voor de 36e landstitel van de Amsterdammers. Dat zegt Erik ten Hag, die door Overmars naar Ajax werd gehaald. Overmars vertrok bij Ajax vanwege grensoverschrijdend gedrag.  

Ten Hag had het moeilijk met het vertrek van zijn collega en vriend. "Ja, dat waren vreselijke momenten. Laat ik vooropstellen: deze titel is vooral ook van Marc Overmars. We hebben het elftal samen geboetseerd en de cultuur aangepast. Uiteraard met de andere mensen de spelers. Ik ben blij voor Marc en denk dat we nog wel contact hebben", zegt Ten Hag in gesprek met de NOS.

Manchester United
Ten Hag is na dit seizoen trainer van Manchester United. Hij wilde niet antwoorden op de vraag of Mitchell van der Gaag zijn assistent wordt. "Ik wil feestvieren op een dag als vandaag. Ik kijk met veel voldoening naar de titel, het is verdiend en dat wil ik vieren met de mensen hier. Een titel win je met elkaar, schouder aan schouder."

Bij Ajax zal Ten Hag worden opgevolgd door Alfred Schreuder. Op woensdag raakte bekend dat de trainer van Club Brugge volgend seizoen voor de groep zal staan in Amsterdam. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie