Mechele na Union SG: “Gelukkig kwam de VAR tussen, het zat eens mee”

11-05-2022 22:38 Laatste update: 22:42
4

Club Brugge heeft woensdag in de titelstrijd een geweldige zaak gedaan. Het won met 1-0 van Union. Na de match was Brandon Mechele een tevreden en opgeluchte speler.

Tegen tien man kon Club Brugge het verschil maken. Mechele genoot van de atmosfeer. “De supporters hebben ons constant gesteund. Het was een fantastische sfeer. Bij momenten was het afzien, maar de fans hielpen ons erdoor”, aldus Mechele voor de camera van Eleven Sports. Union had in de eerste helft de betere kansen, maar na de rust kwam Club Brugge beter voor de dag. “Ik denk dat de zege verdiend is", is Mechele duidelijk.

Vlak voor het einde scoorde Union via Nielsen nog tegen, maar na een tussenkomst van de VAR floot de scheidsrechter voor buitenspel. “Gelukkig kwam de VAR tussen. Het zit eens mee.” Indien Club Brugge nog drie punten pakt, is het kampioen. “Hopelijk lukt het zondag al”, aldus Mechele. Zondag trekt Club Brugge naar de Bosuil om Royal Antwerp FC partij te geven.