'Gabriel Jesus stapt voor ongeveer vijftig miljoen euro over naar Arsenal'

'Gabriel Jesus stapt voor ongeveer vijftig miljoen euro over naar Arsenal'

11-05-2022 20:45
0

Groot nieuws uit Brazilië, waar UOL Esporte claimt dat Arsenal en Manchester City er bijna uit zijn over Gabriel Jesus. De Braziliaan kan voor een megabedrag overstappen naar Londen.

Dat Arsenal geïnteresseerd is in Jesus, is al langer duidelijk en zelfs bevestigd. Volgens UOL is de deal bijna rond, maar nog niet helemaal. Manchester City vraagt zestig miljoen, Arsenal hoopt minder te betalen. Het lijkt erop dat de clubs elkaar vinden voor ongeveer vijftig miljoen euro. Het gaat verder nog om salaris en commissies voor de zaakwaarnemers. Jesus kan voor vijf jaar tekenen.

Edu Gaspar is technical director bij Arsenal en heeft als landgenoot van Jesus een belangrijke rol gespeeld in de gesprekken. De twee kennen elkaar al van hun gezamenlijke periode bij het Braziliaanse elftal: Gaspar bekleedde diezelfde functie bij de nationale bond. Ook manager Mikel Arteta speelde een sleutelrol. 

Jesus (25) maakte in 2016 de overstap van Palmeiras, dat meeprofiteert van de aanstaande transfer, naar Manchester City. Hij is bezig aan zijn zesde seizoen in Engeland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie