'Toekomst van Saelemaekers is in gevaar bij Milan, twee clubs geïnteresseerd'

'Toekomst van Saelemaekers is in gevaar bij Milan, twee clubs geïnteresseerd'

11-05-2022 17:34

Alexis Saelemaekers heeft een paar aanbiedingen op tafel liggen. De Rode Duivel lijkt echter niet te springen om AC Milan te verlaten. Saelemaekers speelde dit seizoen 34 wedstrijden in de Serie A voor Milan maar wist slechts één keer te scoren.

Hoewel de Rode Duivel afgelopen oktober zijn contract met Milan heeft verlengd tot 30 juni 2026, zou hij toch kunnen vertrekken zodra het seizoen is afgelopen. SempreMilan.it meldt dat Milan een rechtervleugelspeler wil aantrekken die een kwaliteitsinjectie met zich mee zou brengen. De toekomst van Junior Messias en Samu Castillejo is nog niet opgehelderd, en ook Saelemaekers is in gevaar.

Volgens wat werd gemeld door Daniele Longo van Calciomercato.com tijdens een Instagram live, heeft de voormalige Anderlecht-man twee aanbiedingen van clubs buiten Italië, er blijkt dus een markt te zijn voor de jonge Belg.

Het lijkt er echter op dat hij op dit moment Milaan niet wil verlaten omdat hij 'zeer gehecht is aan de club', dus het zal wat overtuigingskracht vergen.