Courtois traint terug bij Real Madrid, Hazard nog niet klaar om te spelen

Courtois traint terug bij Real Madrid, Hazard nog niet klaar om te spelen

11 mei - 17:03
0

De twee Rode Duivels van Real Madrid stonden woensdag opnieuw op het trainingsveld in Madrid. Thibaut Courtois en Eden Hazard konden woensdagochtend deelnemen aan een gezamenlijke trainingssessie. Courtois kreeg afgelopen zondag tegen Atlético Madrid rust. 

Thibaut Courtois heeft woensdag zijn 30e verjaardag gevierd door terug te keren naar de training. De doelman heeft een paar dagen last gehad van maag-darmontsteking, maar is nu beter. De training werd geopend door een applaus voor zijn verjaardag, ook Hazard nam deel aan de training en het applaus. 

Andriy Lunin nam zondag plaats tussen de palen. Het is nog maar de vraag of Ancelotti donderdag tegen Levante met Courtois zal starten of de Oekraïense doelman nog een kans zal geven. Het is wel duidelijk dat Hazard nog niet in de selectie zal zitten.

Daarvoor is het nog een stuk te vroeg, dat lezen we in La Marca. De hoop is er om hem te kunnen gebruiken in de Champions LEague finale tegen Liverpool FC. maar het is wel duidelijk dat Eden Hazard donderdag niet bij de selectie van Real Madrid zal zitten. De Rode Duivel had de training al op maandag hervat na zijn enkeloperatie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie