'RSC Anderlecht heeft bijzonder opvallend plan bij vertrek Van Crombrugge'

'RSC Anderlecht heeft bijzonder opvallend plan bij vertrek Van Crombrugge'

11 mei - 07:16
18

Bij RSC Anderlecht durft men in de toekomst volop voor de kaart van Bart Verbruggen te kiezen. De negentienjarige doelman verving afgelopen weekend tegen Royal Antwerp FC de geblesseerde Hendrik Van Crombrugge en mag nu hopen op een echte kans.

Van Crombrugge viel deze Play-Offs, net zoals vorig jaar, alweer uit met een blessure aan de rug waardoor Verbruggen opnieuw een kans krijgt om zich te tonen. Dat deed hij vorig jaar al in de Play-Offs en ook tegen Antwerp speelde hij een goede partij. Het heeft Anderlecht dan ook helemaal overtuigd.

Zo weet Het Nieuwsblad dat Anderlecht volgend seizoen volop voor Verbruggen durft te kiezen. Als Van Crombrugge dan toch een transfer weet te verzilveren, zal Anderlecht geen nieuwe eerste doelman in huis halen. Verbruggen krijgt volop de kans om zich te tonen.

Vertrekt Van Crombrugge niet, dan blijft Verbruggen wel bij Anderlecht maar zal hij in principe vooral in Eerste Klasse B spelen. Veel zal dus afhangen van de toekomstplannen van Van Crombrugge. De doelman sluit een transfer niet uit, maar Anderlecht wil hem enkel laten gaan bij een goed bod. Afwachten of dat bod er ook komt voor de 29-jarige doelman.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie