'Contractverlenging schrikt Sassuolo niet af, club gaat voor Thorstvedt (Genk)'

'Contractverlenging schrikt Sassuolo niet af, club gaat voor Thorstvedt (Genk)'

09-05-2022 15:40
15

KRC Genk dreigt weer voor een drukke transferzomer te staan en flink wat sterkhouders te verliezen. Paul Onuachu en Jhon Lucumi worden al maanden in verband gebracht met een vertrek, maar ook Kristian Thorstvedt kan de club verlaten.

De Noorse middenvelder zette recent nog zijn handtekening onder een contract tot medio 2025 en leek dus gewoon bij Genk te gaan blijven. Die contractverlenging heeft geïnteresseerde ploegen echter niet doen schrikken. Zij blijven gaan voor de komst van Thorstvedt.

Volgens Tuttomercatoweb toont Sassuolo verregaande interesse in Thorstvedt en wil het deze zomer dan ook een poging wagen om de Noorse middenvelder in huis te halen. Naar verluidt zat de club enkele weken geleden via een tussenpersoon al samen met de entourage van Thorstvedt om een transfer te bespreken.

Er wordt gesproken over een bedrag van vijf miljoen euro voor Thorstvedt, al lijkt dat toch niet goed genoeg te gaan zijn voor Genk. De Limburgers betaalden zelf anderhalf miljoen euro voor de middenvelder en zullen daar ongetwijfeld een veelvoud van willen zien bij een transfer.