Undav over misser Vanzeir: Ronaldo, Lukaku en Benzema scoren ook niet altijd

Undav over misser Vanzeir: "Ronaldo, Lukaku en Benzema scoren ook niet altijd"

9 May - 10:02
3

Union Saint-Gilloise ontving zondag Club Brugge in het Dudenpark. Het was de eerste ontmoeting van het cruciale tweeluik tussen de nummers één en twee. De mannen van Alfred Schreuder trokken aan het langste eind, toch had de wedstrijd met de penalty van Vanzeir anders kunnen lopen.

Dante Vanzeir kreeg in de tweede helft, na een discutabele penalty fout, de kans om vanaf elf meter de Unionisten op voorsprong te brengen. De spits van Union trapte de bal naast het doel van Simon Mignolet en liet op die manier de bordjes gelijk hangen. Even later scoorde Hans Vanaken de 1-0 en in de laatste seconden van de partij werd het zelf nog 0-2 voor de bezoekers. 

Een cruciaal moment werd niet benut, toch wou niemand bij Union verantwoordelijkheid bij Vanzeir leggen. "Scoren Ronaldo, Lukaku of Benzema in elke wedstrijd? Nee," antwoordde het spitsenmaatje van Vanzeir, Deniz Undav. Het is voor het eerst dit seizoen dat Union in twee opeenvolgende wedstrijden niet heeft kunnen scoren.

Undav relativeert na de wedstrijd voor de pers. “Je moet niet zo negatief zijn over de spitsen alleen omdat we in twee wedstrijden niet hebben kunnen scoren. “Ik heb dit seizoen 25 doelpunten gemaakt en Vanzeir dertien. We hebben zondag kansen gehad, maar soms zijn er momenten dat het er niet in gaat.” 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie