Trossard pakt scalp van Manchester United: Daar doe je het voor

Trossard pakt scalp van Manchester United: "Daar doe je het voor"

08-05-2022 20:44
1

Leandro Trossard maakte zaterdag brandhout van Manchester United. Met een doelpunt en twee assists had hij een groot aandeel in de 4-0 zege van Brighton. Hij reageert dan ook bijzonder tevreden. 

"Ik heb nu gescoord tegen alle ‘big six-clubs’ (Manchester City, Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal en Tottenham, red.). Het is niet dat ik die matchen tegen de topclubs viseer, maar dan krijg ik nu eenmaal net iets meer ruimte. Als het aan mij lag, duwde ik er elke week eentje tegen de netten, maar dat extra metertje krijg ik niet altijd", lacht Trossard bij Het Belang Van Limburg.

Trossard kreeg de fans alvast op de banken. "Het was één groot feest na die 4-0. We hebben met Brighton niets meer te winnen of te verliezen dit seizoen, maar één van de grootste Europese clubs met deze cijfers huiswaarts sturen … (lacht) dat is inderdaad leuk om later aan mijn kinderen te vertellen. De fans in en rond het stadion waren compleet door het dolle heen. Daar doe je het voor.”

Trossard zit inmiddels aan acht goals en drie assists in de Premier League. Volgende zondag wacht een wedstrijd tegen Leeds.