Nainggolan: Martinez wil alleen maar engeltjes bij de Rode Duivels

Nainggolan: "Martinez wil alleen maar engeltjes bij de Rode Duivels"

7 May - 19:15
44

Radja Nainggolan heeft Roberto Martinez nog steeds niet vergeven. In 2018 liep het helemaal fout af tussen de twee en kondigde hij zijn afscheid aan bij de Rode Duivels. De middenvelder van Royal Antwerp FC blikt terug.

In een gesprek met RTBF laat Nainggolan duidelijk blijken dat het hele geval hem nog zwaar op de maag ligt. De manier waarop Martinez hem uit de selectie weerde, is Nainggolan nog steeds niet vergeten. "Martinez heeft me nooit de kans gegeven om belangrijk te zijn", klinkt het.

"Hij is me in Rome komen bezoeken om me te zeggen dat hij in die omstandigheden liever me helemaal niet selecteerde. Terwijl ik titularis was bij een halvefinalist in de Champions League. Dat was een drogreden, het was mijn persoonlijkheid naast het veld die hem niet aanstond. Hij is zo'n trainer die alleen spelers wil die in de pas lopen. Hij wil alleen engeltjes", geeft Nainggolan aan.

Sfeer
Eén van de redenen waarom Nainggolan niet werd geselecteerd is naar verluidt omdat Nainggolan de sfeer zou verbrodden. "Die argumenten van Martinez, dat waren excuses met nul niveau. Ik heb nooit problemen met iemand gemaakt", vertelt Nainggolan nu.

"Het beste bewijs daarvan is dat ik nog steeds contact heb met bijna al mijn ex-ploegmaats. Maar ja, als je vol staat met tatoeages en uitgaat in discotheken, dan creëer je misschien een bepaalde perceptie. Maar voor mij tellen enkel de prestaties op het veld", aldus Nainggolan, die uiteindelijk dertig keer uitkwam voor de nationale ploeg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie