'Voormalige Rode Duivel kan aan de slag gaan bij Cercle Brugge'

'Voormalige Rode Duivel kan aan de slag gaan bij Cercle Brugge'

07-05-2022 19:30
2

Bij Cercle Brugge is het seizoen al even voorbij en kan men zich voorbereiding op de nieuwe campagne. Niet enkel voor de A-ploeg, maar ook voor de beloften. Die hebben een nieuwe trainer nodig.

De beloften van Cercle Brugge spelen volgend seizoen in Tweede Nationale, maar zijn nu op zoek naar een nieuwe trainer. Die stonden de voorbije jaren nog onder leiding van het duo Jimmy De Wulf en Wouter Artz. Die eerste werd doorgeschoven naar de A-kern en Artz werd recent aangesteld als de nieuwe Academy Director bij KMSK Deinze.

Cercle Brugge zoekt dus een nieuwe trainer en volgens Krant van West-Vlaanderen denkt de Vereniging daarvoor aan een oude bekende. Zo is Hans Cornelis, van 2009 tot 2015 nog actief als speler voor Cercle, één van de topkandidaten om er trainer te worden.

Voor Cornelis wordt het ook niet zijn eerste job als trainer. Zo was hij sinds 2019 actief als trainer van SKV Zwevezele, waar hij ook als trainer voor uitkwam. Met die club wist hij naar Tweede Nationale te promoveren, maar het A-elftal wordt er nu opgedoekt. Cornelis kan dus een volgende stap zetten als trainer.