'Feyenoord en Anderlecht tonen interesse in Molde-speler'

'Feyenoord en Anderlecht tonen interesse in Molde-speler'

07-05-2022 13:18 Laatste update: 13:47
2

Feyenoord heeft net als RSC Anderlecht zijn ook laten vallen op de Noor Ola Brynhildsen. Vincent Kompany krijgt dus concurrentie vanuit Nederland. Een afgevaardigde van Feyenoord zou de 23-jarige aanvaller van Molde FK hebben bekeken tijdens de wedstrijd tegen Rosenborg BK.

De Rotterdammers zagen vorig jaar Marcus Pedersen en Fredrik Aursnes al overkomen van Molde en zijn nu in de markt voor Brynhildsen, weet het Noorse VG. De rechtsbenige linksvoor kan naast Feyenoord rekenen op belangstelling van Anderlecht en Trabzonspor. Molde-directeur Ole Erik Stravum bevestigt dat Brynhildsen bekeken werd tegen Rosenborg, maar erkent dat er nog niets concreets speelt.

"Er is tot nu toe niets concreet, maar het is niet meer dan normaal dat clubs een aantal van onze spelers op de radar heeft", aldus Stravum. Brynhildsen speelt sinds de zomer van 2020 voor Molde en is intussen uitgegroeid tot een dragende kracht. In Noorwegen beschikt hij nog over een contract tot medio 2024, waardoor Feyenoord een transfersom moet betalen bij een eventuele koop. 

Brynhildsen wacht nog op zijn eerste minuten bij de nationale ploeg van Noorwegen. Wel heeft hij al zeven interlands voor Jong Noorwegen op zijn naam staan.