'Manchester City denkt aan gevoelige transfer, Rice en de Jong ook in beeld'

'Manchester City denkt aan gevoelige transfer, Rice en de Jong ook in beeld'

07-05-2022 11:37 Laatste update: 11:33
3

Manchester City overweegt om Paul Pogba transfervrij op te pikken bij rivaal Manchester United, meldt The Times. The Citizens zoeken een nieuwe middenvelder en naast Pogba staan er nog enkele opvallende kandidaten op de shortlist.

Bij United beschikt Pogba over een aflopend contract, waardoor hij komende zomer zo goed als zeker vertrekt. Rivaal Manchester City wil daar mogelijk van profiteren. Pogba staat op het wensenlijstje van de Premier League-koploper. Juventus en Paris Saint-Germain zijn echter ook geïnteresseerd.

Pogba is niet de enige middenvelder die in beeld is in het Etihad Stadium. City heeft ook interesse in Frenkie De Jong, die zeventig miljoen euro zou moeten kosten. Declan Rice staat eveneens in de belangstelling van de regerend Engels kampioen, maar hij lijkt onbetaalbaar: West Ham United wil 175 miljoen euro zien voor de Engels international.

Als het seizoen ten einde is, zal Man City pas knopen doorhakken over de komst van een nieuwe middenvelder. De club wil daarnaast graag een aanvaller aantrekken.