Het blijft wachten op Engels: Mogelijk viert hij nog in deze Play-Offs terugkeer

Het blijft wachten op Engels: "Mogelijk viert hij nog in deze Play-Offs terugkeer"

07-05-2022 10:02

De komende vijf dagen kan Royal Antwerp FC een reuzezaak doen in de strijd om Europees voetbal. Met een tweeluik tegen RSC Anderlecht voor de boeg komt de oudste club van het land voor een cruciale fase in haar seizoen te staan. Die moet het nog steeds afwerken zonder Björn Engels.

De mandekker van Antwerp lag enige tijd in de lappenmand, al trainde hij de voorbije weken weer mee met de groep. Voor een terugkeer in wedstrijdverband is het echter nog te vroeg. "De twee maanden die Engels aan de kant stond laten zich nog voelen", legt zijn trainer, Brian Priske, uit bij Het Nieuwsblad.

Wanneer Engels precies beschikbaar zal zijn, valt voorlopig moeilijk te bepalen. De kans bestaat evenwel dat de Antwerp-supporters hem deze maand nog aan het werk zien. "Hij heeft tijd nodig om terug te keren. Mogelijk viert hij nog in deze Play-Offs zijn rentree", laat Priske nog verstaan.

De 27-jarige Engels keerde vorige zomer terug naar de Jupiler Pro League door een contract te ondertekenen bij Antwerp. Zijn eerste seizoen in rood-en-wit werd echter verstoord door een heleboel blessureleed. Tot dusver startte hij zestien keer in de basis in de Belgische competitie.