Lille-supporters voeren showtje op, speler haalt uit: 'Blijf dan gewoon thuis'

Lille-supporters voeren showtje op, speler haalt uit: 'Blijf dan gewoon thuis'

7 May - 08:34 Laatste update: 08:56
1

Sven Botman heeft na de nederlaag van Lille OSC tegen het AS Monaco van Philippe Clement uitgehaald naar de eigen supporters, die op hun beurt weer niet blij zijn met de prestaties van hun elftal. Sommige supporters kwamen in vakantiekleding naar het stadion, een overduidelijke sneer naar de spelers, die er volgens hen de brui aan geven.

Op beelden is te zien hoe Lille-supporters zomerkleding droegen en met een strandbal aan het rommelen waren. Twee mensen gingen op een handdoek liggen dat ze op het gangpad hadden gelegd. Botman kan er niet om lachen. "Kom naar de wedstrijd om ons te steunen of blijf gewoon thuis. Iedereen mag zijn mening hebben, maar vanaf het begin van de wedstrijd steunden ze de tegenstanders", aldus Botman bij Prime. 

Lille is geen schim meer van het Lille dat vorig seizoen knap kampioen van Frankrijk werd. Paris Saint-Germain heeft het stokje weer overgenomen en Lille moet het doen met een teleurstellende tiende plaats in de Ligue 1. In theorie kan het nog zevende worden, maar ook die plaats geeft geen recht op Europees voetbal. 

Lille ging vrijdagavond pijnlijk onderuit tegen Monaco. Aurélien Tchouaméni scoorde twee keer. Namens Lille was Angel Gomes trefzeker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie