Toch nieuwe bondscoach voor WK-tegenstander? 'Villas-Boas gespot in Marokko'

Toch nieuwe bondscoach voor WK-tegenstander? 'Villas-Boas gespot in Marokko'

07-05-2022 08:13 Laatste update: 08:56
0

Hoewel Marokko in een statement ontkende dat Vahid Halilhodzic ontslagen wordt als bondscoach, zijn de geruchten toch weer opgelaaid door André Villas-Boas. Volgens Portugese media voert laatstgenoemde gesprekken met de Marokkaanse bond.

Villas-Boas heeft de handen vrij sinds zijn vertrek bij Olympique Marseille in januari 2021. De mogelijke komst van de 44-jarige Portugese trainer zou goed nieuws betekenen voor Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui. De spelmaker van Chelsea en rechtsback van Ajax kunnen niet door één deur met Halilhodzic en stellen zich niet beschikbaar zolang de Bosniër nog aan het roer staat bij De Leeuwen van de Atlas.

Halilhodzic ging in 2019 aan de slag bij Marokko, maar hij ligt onder meer door zijn gebrouilleerde relatie met Ziyech en Mazraoui onder vuur. Ook de prestaties vallen tegen, ondanks de plaatsing voor het WK. Zo werd Marokko dit jaar in de kwartfinale van de Afrika Cup uitgeschakeld. A Bola schrijft dat Villas-Boas het Afrikaanse land daarom moet leiden tijdens het eindtoernooi in Qatar. Hij werd al gespot in Rabat.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie